Submenu

Terugblik inloopavond december 2022

De inloopavond vormde de start van het participatieproces met de buurt. Het doel van deze avond was een goed beeld te krijgen van wat er speelt en leeft in de buurt en een basis creƫren voor het vervolg. We gingen over drie onderwerpen met elkaar in gesprek: kennismaking, het project en het proces.

Op de avond stonden drie hoofdthema's centraal: kennismaking, het project en het proces.

1. Kennismaking
Kennismaken en weten wat voor u belangrijk is. We willen graag weten wie we bereiken (en wie niet) en op welke manieren u wilt meedenken en -doen.

2. Project
Het delen van onze ambities en in gesprek over uw wensen, zorgen en dromen voor deze plek.

3. Proces
Informeren over het proces om aanwezigen op een gelijke informatiepositie te brengen. We werken van abstract naar steeds concreter.

In het participatieverslag is een overzicht van de opgehaalde wensen, zorgen en dromen met betrekking tot het project en het proces opgenomen. We hebben veel gehoord en gaan hiermee aan de slag. 

Inmiddels is de initiatieffase afrond. Een overzicht van deze fase vindt u hier. Momenteel bevinden wij ons in de defintieffase. Hier verzamelen wij alle documenten die bij de defintieffase horen. Ook in de definitiefase - en de daarop volgende ontwerpfase - blijven wij u betrekken.

Cookie-instellingen