Submenu

Home

Fijn wonen en werken 
op de Krammlaan

Het bedrijfsverzamelgebouw op de Christiaan Krammlaan 2-10 wordt in de komende jaren getransformeerd tot een plek waar het in de toekomst fijn wonen en werken is. Het pand wordt op een circulaire manier gesloopt en vervangen door een gebouw tussen de 3 en 10 verdiepingen, met het hoogteaccent in het westen. In het nieuwe gebouw komen ongeveer 60 huurwoningen. Ook is er ruimte voor werkplekken. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het behouden én versterken van het groen in de buurt en klimaatadaptatie. Het parkeren wordt op de begane grondonder een dek gesitueerd. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een groene binnentuin bij het gebouw. 

 

 
 

 

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over de ontwikkeling van Christiaan Krammlaan 2-10.

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"249475"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Blijf op de hoogte! 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over de ontwikkeling van Christiaan Krammlaan 2-10. U ontvangt dan uitnodigingen voor bijeenkomsten en de verslagen ervan.

 Inschrijven 

 

 

 

In deze fase...

Inmiddels zijn de Programmatische Uitgangspunten vastgesteld door het College van B&W. Wij werken nu verder aan het ontwerpproces en de bouwenvelop. Dit doen we samen met de omgeving! De laatste bijeenkomst vond plaats in januari 2024.

Schrijf u ook in voor de digitale nieuwsbrief via het blok hierboven om op de hoogte gehouden te worden. De digitale nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit het projectteam: projectontwikkelaar De Componist en adviesbureau Kickstad. U ontvangt uiteraard ook de gebruikelijke berichten (gemeentelijke nieuwsbrieven en wijkberichten) vanuit de gemeente.

 
 
 

 

 

 

Het proces

Hier vindt u meer informatie over het proces dat we doorlopen en tonen we in welke fase de ontwikkeling zich bevindt. Op dit moment zijn we bezig met de definitiefase.

 

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"250358"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 
 

 

 

 Ons team

Het projectteam bestaat uit projectontwikkelaar De Componist en adviesbureau Kickstad. U ontvangt mogelijk uitnodigingen voor bijeenkomsten via het team van Kickstad. Gemeente Utrecht beoordeelt de plannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen