Hoofdmenu
Submenu

Start participatie voor de Badhuisweg 4 te Scheveningen

Bibi Allessie 26-05-2023 187 keer bekeken 2 reacties

We zijn begonnen met de participatie voor de Badhuisweg 4 te Scheveningen. Bent u benieuwd naar hoe u uw mening kunt delen? Lees dan verder.

Op 31 mei 2023 trappen we de participatie af met een informatiebijeenkomst over de ambities van de gemeente Den Haag en de ontwikkelaar Myb/TenBrinke voor de locatie Badhuisweg 4. Daarnaast worden in juni en juli verschillende thematafels georganiseerd om dieper in te gaan op verschillende thema’s, zoals de afmetingen en de uitstraling van het woongebouw, verkeer, parkeren en duurzaamheid. Ook kunt u uw ideeën delen via een digitale vragenlijst.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Leonneke

28-06-23 om 20:34

Waarom ben ik als directomgevende ik woon in de Haarlemsestraat 77. Niet uitgenodigd voor het keuze maken van een tafelgesprek. Ik had me wel digitaal hiervoor opgegeven om hierover geiinformeerd te worden en hoor nu dat er al 1 geweest is.

Erik

03-07-23 om 10:34

Waarom wordt in de keuzemogelijkheden van de zogenaamde enquetes de hoogte en massaliteit zorgvuldig vermeden? Het lijkt er op dat de bewoners collectief belazerd worden door de gemeente en de ontwikkelaar door juist deze vraag angstvallig te vermijden.  Er moet binnen het bestemmingsplan worden gebouwd, en niet hoger!

 

 

Cookie-instellingen